top of page
kuntouttava_työtoiminta'.jpg

Kuntouttava työtoiminta

Veeran Verstas ry:n tuottama kuntouttava työtoiminta on taiteen, kädentaitojen ja kulttuurin tekemistä ja kokemista ryhmässä ja omassa rauhassa. Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on lisätä hyvinvointia, parantaa osallistujien arjen- ja elämänhallintaa, edistää osallisuutta ja antaa aikaa ajattelulle
 
Voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan, kun olet 18–29-vuotias työtön työnhakija tai olet muuten työn ja opiskelun ulkopuolella. Veeran Verstas ry on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) kuntouttavan työtoiminnan palvelun tuottaja. Pohteen omatyöntekijän ja työllisyyspalveluiden omavalmentajan kanssa tulee laatia aktivointisuunnitelma, joka mahdollistaa kuntouttavan työtoiminnan. Ensimmäinen sopimus on 3 kuukautta, jonka jälkeen voidaan tehdä eri mittaisia jatkosopimuksia, joiden pituus määräytyy jokaisen yksilöllisen tilanteen mukaan.

Veeran Verstas ry noudattaa kaikissa toiminnoissaan turvallisemman tilan periaatteita, joten niitä noudatetaan myös kuntouttavassa työtoiminnassa. Kuntouttavaan työtoimintaan kuuluu sosiaaliohjaus, voit yhdessä turvallisten ohjaajien kanssa pohtia, selvittää ja hoitaa elämäntilanteesi tärkeitä asioita.

Kuntouttavassa työtoiminnassa työskentelee ohjaaja, tekstiilimuotoilija Ira,  sosiaaliohjaaja Siiri ja kuntouttavan työtoiminnan vastuuhenkilö Päivi.

Toimimme Hiukkavaaran vanhalla kasarmialueella yhteisöllisessä tilassa luonnon äärellä.
Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä Päiviin: paivi.kortessalo@veeranverstas.fi
Veeran Verstas on nuorten oma paikka. Verstaan turvallinen ja yhdenvertainen yhteisö arvostaa jäseniään ja luottaa heihin oman hyvinvointinsa asiantuntijoina. Osallisuus on tunne siitä että on osa jotain, mukana jossain. Ja pääsee vaikuttamaan siihen mitä siellä itse tai yhdessä tehdään.” Veeran Verstaan perustaja ja toiminnanjohtaja Eeva Kejonen.
bottom of page